Vores historie

Sådan begyndte det

En drøm blev til virkelighed

Den 1. januar 2023 blev Thorsen Creative grundlagt. Mikkel Thorsen, som er ejer af virksomheden, traf en beslutning i julen 2022 om, at det var på tide at forfølge sin drøm – en drøm, der har været længe undervejs. Drømmen udviklede sig stille og roligt til virkelighed, om end det skete på en uventet måde. 

"Cinema is a matter of what's in the frame and what's out."

– Martin Scorsese

Det siger kunderne om os

Vi fik designet en flot hjemmeside og produceret en film af Thorsen Creative. Mikkel er meget dygtig til det, han laver, og jeg kan til enhver tid anbefale ham.

Jan Jørgensen Nord Entreprise ApS

Jeg søgte efter en hjemmeside-løsning og blev anbefalet Mikkel fra Thorsen Creative. Det viste sig at være et fremragende valg! Mikkel udviklede hurtigt en flot hjemmeside for min virksomhed, og udover hans professionelle arbejde er han også en fantastisk person at arbejde sammen med.

Andreas Henriksen AHTotalservice

Mikkel fra Thorsen Creative har været en professionel og engageret samarbejdspartner, der har forstået vores behov og ønsker. Mikkel har været en god sparringspartner i hele processen, og han har været med til at skabe en hjemmeside og film, der er både professionel og brugervenlig. Vi er meget tilfredse med det færdige resultat, og vi vil varmt anbefale Thorsen Creative til andre virksomheder, der ønsker at udvikle deres online presence.

Peter Weikop AdVenue ApS